Close sidebar
Close sidebar

Clotilde Armand, dupa atentatul de la Nisa: "Sustin deportarea tuturor celor care se fac responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice"

Clotilde Armand a reactionat in urma atacului de la Nisa. Consilierul local de la Primaria Sectorului 1 a declarat ca se roaga pentru victimele atentatelor si ca e momentul sa dam dovada de solidaritate in „fata acestui val de terorism islamic”.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Ziua Nationala a Frantei a fost indoliata de un ingrozitor atentat terorist la Nisa, care a facut peste 80 de victime nevinovate, printre care si copii.

Sunt socata si totodata revoltata pentru acest val de atentate teroriste monstruoase orchestrate de islamisti pe teritoriul Europei si indeosebi al Frantei mele natale. Totodata ma rog pentru victimele atentatelor si rudele acestora care trec prin clipe foarte grele.

Din pacate, teroristii islamisti au profitat de spiritul european de toleranta si de respectul nostru pentru drepturile omului pentru a ne face rau”, a scris aceasta pe Facebook.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Frantuzoaica a a mai adaugat ca sustine deportarea „tuturor celor care se fac responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice si sunt condamnati astfel de instantele europene”. Totodata, aceasta a precizat ca moscheile cu clerici radicali islamisti ar trebui inchise.

" Eu personal sustin deportarea tuturor celor care se fac responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice si sunt condamnati astfel de instantele europene.

De asemenea, moscheile cu clerici radicali islamisti ar trebui inchise. Libertatea religioasa nu mai trebuie sa fie abuzata pentru a instiga la comiterea unor astfel de atrocitati.

Este momentul sa spunem raspicat ca musulmanii veniti in Europa, imigranti de data recenta sau chiar din a doua sau a treia generatie, trebuie sa respecte valorile civizilizatiei europene, de toleranta, respect pentru drepturile si libertatile celorlalti, inclusiv pentru drepturile femeilor, sau se pot gândi la a se muta in statele din Orientul Mijlociu", a scris aceasta pe reteaua de socializare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI