Close sidebar
Close sidebar

„Coada ceausista la Inmatriculari Auto". Sute de oameni stau la cozi, inca de la primele ore ale diminetii. Ministrul de Interne cheama prefectii din Bucuresti si Ilfov la discutii

Jurnalistul Dorin Chiotea a semnalat o situatie revoltatoare pe pagina sa personala de Facebook. Oamenii care au nevoie de serviciile biroului de Inmatriculari Auto sunt nevoiti sa stea ore bune la coada.

,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a declarat joi, pentru News.ro, ca problemele la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor sunt complexe si structurale, iar rezolvarea lor „va lua timp”.

„Mâine dimineata (vineri, n.r.) am chemat prefectii de la Ilfov si Bucuresti, impreuna cu conducerea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, pentru a gasi solutii. Problemele sunt complexe si structurale, pentru care rezolvarea va lua timp, dar voi cere si solutii imediate, cu impact in zilele urmatoare”, a spus ministrul Dragos Tudorache.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fotografiile au fost realizate joi dimineaţa pe Şos.Pipera, în Nordul Bucureştiului. Sute de oameni stau in frig inca de la primele ore ale diminetii pentru a prinde un loc la ghiseu.

„Coada ceausista la Inmatriculari Auto pe Sos Pipera, in Nordul Bucurestiului. Fotografia e facuta in urma cu cinci minute. Se produc liste, primii care sunt in fata pe cancerul asta de afara ajung de la 01.00

noaptea. Ghiseele se deschid la 08.00. Asta pentru ca niste prosti si niste nesimtiti cu functii din Ministerul de Interne trateaza cetateanul ca pe un gunoi. Nesimtitul suprem e insa Paul Petrovan, ditamai prefectul bine furajat si adapat al Capitalei, care doarme pe el in era digitala. Huoooo!”, a scris jurnalsitul pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Facebook Dorin Chiotea

Situatia de la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor nu este noua, inca din vara fiind zile in care oamenii sunt nevoiti sa astepte la cozi foarte lungi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI