Close sidebar
Close sidebar

Cod galben de vreme instabila in mai multe judete. Lista cu zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atentionare nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabila in judetele Arges, Dambovita, Hunedoara si Arad in ora urmatoare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit meteorologilor, atentionarea este valabila pe 1 iunie, de la ora 15.00 pana la ora 16.00 si vizeaza in zona judetului Arges, in localitatile Campulung, Boteni, Botesti, Cetateni, Hartiesti, Mioarele, Poienarii de Muscel, Stoenesti, Valea Mare Pravat, precum si in judetul Dambovita, in localitatile Fieni, Pucioasa, Barbuletu, Branesti, Candesti, Doicesti, Glodeni, Malu cu Flori, Manesti, Motaieni, Pietrari, Pucheni, Rau Alb, Runcu, Sotanga, Tatarani, Valeni-Dambovita, Voinesti, Vulcana-Bai si Vulcana-Pandele.

In zonele mentionate se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de mici dimensiuni si averse ce vor cumula 20- 25 l/mp.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI