In intervalul 21 martie- 22 martie sunt vizata fenomenele: vreme deosebit de rece, ninsori moderate cantitativ, polei.

In intervalul mentionat, vremea se va mentine deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scazute decat mediile climatologice ale perioadei in cea mai mare parte a tarii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In dupa-amiaza si seara zilei de miercuri (21 martie) se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare cu depunere de strat de zapada pe arii mai extinse in centrul si sud-estul tarii, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura. in prima parte a zilei de joi (22 martie) in sud-vestul si sudul extrem al teritoriului aria ninsorilor se va extinde, iar vantul va fi in intensificare.

La inceputul intervalului, in sudul Munteniei si in Dobrogea vor fi si precipitatii mixte, favorizand formarea de polei sau ghetus.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si