Noua frati au ramas astazi fara mama, in urma unui grav accident rutier produs in localitatea Parva, in Bistrita-Nasaud. Femeia a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina in care se afla impreuna cu trei dintre copiii ei. Ca o ironie a sortii, sora ei a sfarsit tot intr-un accident rutier, in urma cu 6 ani.

O tanara de 37 de ani a murit astazi, intr-un accident rutier, provocat chiar de ea.

A lasat in urma 9 copii, cel mai mic avand doar doua saptamani. Ca o coincidenta macabra, sora femeii a murit tot intr-un accident rutier, petrecut acum 6 ani.

Mamei femeii i s-a facut rau cand a auzit ca fiica sa nu mai este, scrie bistriteanul.ro. Este a doua fata pe care o pierde intr-un accident rutier. Acum 6 ani, in Nasaud, o alta fata de-a sa murea lovita de o autobasculanta, dupa ce a traversat strada fara sa se asigure.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Aceasta se afla cu doi dintre copii, o fata de 7 ani si un bebelus de doua luni, iar acasa o mai asteptau 5 copii.

Seria de coincidente macabre nu se opreste aici. Ambele femei erau insotite de copii in momentul producerii accidentelor, in accidente fiindu-le raniti si pruncii: in cazul femeii care a murit astazi la Parva a fost ranit baiatul de 13 ani, iar in cazul surorii sale care a murit acum 6 ani la Nasaud a fost ranit bebelusul de doua luni pe care il tinea in brate.

Intre cele doua surori era o diferenta de 6 ani, exact cat a trecut intre cele doua accidente.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si