Close sidebar
Close sidebar

Coincidenta stranie in cazul tanarului din Vaslui impuscat in cap de un politist. Cine era victima si care era legatura dintre el si agent

Un tanar de 26 de ani, din Vaslui, a fost impuscat in cap de un politist. Acesta a fugit de un echipaj rutier, iar omul legii a tras cu arma din dotare.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Coincidenta stranie in cazul tanarului impuscat de un politist la Vaslui. Acesta este nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Politistul care a tras cu arma este tocmai agentul care l-a denuntat la DNA pe subcomisarul Munteanu.

Potrivit presei locale, tanarul avea permisul suspendat si a fost surprins de politisti la volanul unei masini. In momentul in care a fost somat sa opreasca, acesta a abandonat masina si a fugit. Agentul a fost nevoit sa foloseasca arma din dotare si l-a impuscat in cap.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La fata locului au ajuns imediat Politia, Jandarmeria si Ambulanta. Tanarul a fost transportat la spital, insa nu a mai putut fi salvat.

Ancheta a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, care vor face incadrarea juridica a faptei in urma stabilirii imprejurarilor in care s-a produs moartea tanarului de 26 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI