Close sidebar
Close sidebar

Compania Hexi Pharma a fost pusa sub urmarire penala! Sunt acuzati de falsificare de produse!

Scandalul "dezinfectantilor" incepe sa faca victime. Compania Hexi Pharma a fost pusa sub invinuire penala, iar administratorul firmei, Dan Alexandru Condrea, a primit citatie la Parchet.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Societatea este acuzata ca a tinut pe loc incercarea de combatere a bolilor din spitale, dar si falsificarea de produse. Firma isi ceruse insolventa pentru o datorie de aproape 23,5 milioane de lei, dar in acelasi timp are si datorii care doua firme off-shore din Cipru care se pare ca ar fi controlate de acelasi Dan Alexandru Condrea, patronul Hexi Pharma.

In ultima perioada au fost audiati peste 24 de angajati ai Hexi Pharma, mai mult de jumatate din personalul firmei. Oamenii lucrau pe linia de productie, chiar in zona unde se preparau dezinfectantii.

Anchetatorii cauta sa afle care erau procesele folosite si cum ajungeau dezinfectantii care erau vanduti in spitale sa fie diluati de cateva mii de ori.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI