Close sidebar
Close sidebar

Complexul comercial Dragonul Rosu, luat la verificari de zeci de inspectori ANAF. Agentii au dat amenzi usturatoare

Inspectorii Directiei Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au facut controale la complexul comercial Dragonul Roşu, din nord-estul Capitalei, unde au dat amenzi in in valoare de 1,26 milioane lei (280.000 euro). La verificari au participat 100 de agenti fiscali.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inspectorii au verificat 96 de firmE din Complexul Dragonul Rosu, aplicand peste 130 de amenzi, informrmeaza profit.ro.

"Au fost aplicate 130 de amenzi in cuantum de 1,26 milioane de lei, deoarece inspectorii antifrauda au identificat venituri neinregistrate şi comercializarea de marfuri fara documente justificative", a precizat ANAF.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Totodata, inspectorii ANAF au confiscat marfuri in valoare de 20.600 de lei şi sume in numerar de 71.553 de lei şi 238 dolari americani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI