Close sidebar
Close sidebar

Comuna Ulmi din Dambovita ar putea deveni localitatea cu somaj zero. Un inverstitor din Turcia ofera patru mii de locuri de munca

Patru mii de suflete are comuna, patru mii de locuri de munca ofera un investitor din Turcia. Comuna Ulmi din Dambovita ar putea deveni un fenomen unic in Europa, localitatea cu somaj zero. Problema este insa ca multi sunt plecati sa munceasca in strainatate, iar cei ramasi viseaza la salarii mari!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

In curand, aici se va deschide o fabrica de masini de spalat si cuptoare cu microunde. Va fi nevoie de 4 mii de muncitori, iar investitia este de aproximativ 200 de milioane de euro.

Chiar daca vestea nu a ajuns la toti satenii, domnul din imagine recunoaste ca l-ar tenta. Desigur, pentru „un salariu mai bun. Cat mai bun!". Intrebat ce inseamna asta, barbatul spune ca cel putin 3000 de lei. 

Alt domn, cu relaxarea scrisa pe frunte, in engleza, inca nu s-a gandit la suma potrivita.

Pe un drum desfundat gasim o femeie care, in ciuda anilor, tot ar mai vrea sa munceasca. Femeie de serviciu, asa cum lucreaza si acum.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro


 

FIECARE CU NECAZURILE LUI...

In comuna cu perspective atat de grandioase, exista insa si probleme. Unii sateni sunt nemultumiti de lipsa mijloacelor de transport.

Chiar si asa, oamenii nu se dau in laturi de la munca, indiferent de ani.

Cine sa lucreze in locul lor? Tinerii, in marea lor majoritate, au plecat.

INVESTITIA CARE "REZOLVA" SOMAJUL

Un lucru e clar. Fabrica va avea  un numar de angajati cam cat toti locuitorii comunei. Asa ca e nevoie si de oameni veniti de prin alte parti.

Insa, cu cat ne departam de comuna, cu atat pare tot mai greu sa convingi pe cinev

Saptamana trecuta a avut loc la Primaria din Ulmi o dezbatere privind eliberarea autorizatiei de constructie pentru fabrica uriasa. Dupa ce vor fi finalizate toate formalitatile, comuna ar putea deveni un punct de atractie pentru majoritatea somerilor. Nu numai din Dambovita, ci chiar si din capitala!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI