Pentru biletele achizitionate din reteaua Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour), returnarea contravalorii biletelor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achizitionate, cu prezentarea si retinerea biletelor in original.

Pentru livrarile prin curier, contravaloarea biletelor va putea fi recuperata de la unul din punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea si retinerea biletelor in original: Eventim Bucuresti- bd. I.C.

Bratianu nr. 6 (in incinta Cinema Pro); Eventim Cluj- str. Alexandru Vaida Voevod nr. 53B (in incinta Iulius Mall).
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim si cei care au achizitionat bilete de la Eventim Timisoara din str. Marasesti nr. 2 (casieria Teatrului National Timisoara), pot contacta Eventim la adresa de e-mail [email protected] sau pot trimite biletele prin curier la sediul central din str. Popa Petre nr. 5, Cod Postal 020801, Bucuresti, banii urmând a fi returnati in contul din care a fost efectuata plata.

Costul transportului va fi suportat de expeditor.


Pentru bilete Print@Home- banii se vor returna automat in termen de pâna la 10 zile lucratoare, pe cardul cu care s-a efectuat plata.

Candy Dulfer, nascuta pe 19 septembrie 1969, cânta de la vârsta de 6 ani, iar prima trupa- Funky Sfuff- a format-o pe când avea doar 14 ani. De-a lungul carierei a colaborat cu nume importante ale muzicii, a inregistrat alaturi de Prince, Dave Stewart, Van Morrison si Maceo Parker, si a cântat live cu Alan Parsons (1995), Pink Floyd (1990) si Tower of Power (2014). Candy Dulfer a fost apreciata inca de la debutul sau discografic, ”Saxuality”, care a fost nominalizat pentru un premiu Grammy. in prezent, discografia ei numara 11 albume de studio, doua live si o compilatie.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si