Close sidebar
Close sidebar

Concurenții din ”Casa Iubirii” au dezvăluit ce ar face cu marele premiu

Finala ”Casa Iubirii” este aproape, iar concurenții visează deja la posibilitatea de a câștiga marele premiu. Andreea Mantea a anunțat că încă două nume vor intra în Marea Finală.

Diana Bostan,

Sorin de la ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Concurenții au dezvăluit în ediția de astăzi ce ar face cu marele premiu și ce pronosticuri au pentru Finală.

Concurenții din ”Casa Iubirii” au dezvăluit ce ar face cu marele premiu

Sorin susține că ar face acte de caritate și le-ar face părinților cadou o vacanță. La o răsplată pentru părinți s-a gândit și Flavius.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D! Andreea Mantea, pregătită pentru o nouă serie de concurenţi aflaţi în căutarea dragostei: “Fiţi cu ochii pe ei!”

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Nicoleta vrea să strângă banii pentru un apartament, dar și să dăruiască o parte părinților pentru felul în care au crescut-o.

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie

Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00. 

Citește și: Andreea Mantea a pus concurenții pe jar. Anunțul făcut de ea tulbură competiția

“Fiţi cu ochii pe ei! Îi veţi cunoaşte luni, când începem cel de-al doilea sezon al emisiunii.  Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa. Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo  ”, a spus Andreea Mantea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI