Mihai Ghita, realizatorul ,,Asta-i Romania!" pregateste un reportaj de amploare! Buna seara, Mihai! La ce sa ne astepaăm?

"Buna seara Simona! Doamnelor, domnilor... Marea intrebare nu e cine a iesit, ci mai ales cine asteapta sa iasa din puscarie! Pe langa celebru Dan Diaconescu, un tichet spre libertate spera sa prinda Monica Iacob Ridzi, fost ministru al turismului, acuzata de abuz in serviciu si condamnatata la cinci ani de inchisoare!

Azi, in fata judecatorului, a izbucnit in plans atunci cand a inceput sa vorbeasca despre cei doi copii care cresc fara mama!
Iar... marea surpriza a acestor eliberari ar purtea fi Victor Becali, acuzat in dosarul transferurilor trucate din fotbal. Din acelasi dosar e in asteptare si Cristi Borcea!

Am stat de vorba si cu avocatul lui, Alice Dragici, care ne-a declarat ca fostul actionar dinamovit, spera sa fie luat si el in calcul de aceasta lege, dar asteapta normele de aplicare de la Administratia Penitenciarelor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iar legea recursului compensatoriu se aplica tuturor detinutilor- de la hoti, talhari, criminali, violatori, pana la corupti, toti primesc aceste beneficii.

Poate va intrebati cum arata profilul infractori lasati liberi: In topul infractiunilor sunt cei acuzati de furt calificat, si cei acuzatii de talharii, violuri si omoruri.

Marea intrebare pe care suntem indreptatiti, sa o ridicam la Asta-i Romania, este daca acesti oameni sunt reabilitati cu adevarat, si daca sunt pregatiti sa fie liberi printre noi? Mai ales ca in mod direct pe acesti oameni nu ii prea ajuta nimeni.

Se spune ca demnitatea umana nu e respectata in inchisori. Dar este ea respectata in spitale, in scoli, in trenuri ori pe sosele? Sunt acesti detinuti prioritate pentru Romania si mai ales un pericol, raspunsul il aflati de la specialisti, maine de la 17.15 la Asta-i Romania! Inapoi la tine Simona!
1. DAN DIACONESCU- 5 ANI SI 6 LUNI DE INCHISOARE, ACUZATIE: SANTAJ

2. MONICA IACOB RITZI- FOST MINISTRU AL JUSTITIEI, 5 ANI DE INCHISOARE,ACUZATIE:  ABUZ IN SERVICIU

3. VICTOR BECALI, 4 ANI SI OPT LUNI, ACUZATIE: EVAZIUNE FISCALA

4. CRISTI BORCEA, 6 ANI SI PATRU LUNI, ACUZATIA: EVAZIUNE FISCALA

TOPUL INFRACTIUNILOR COMISE
1.Furt calificat- 166
2. Talharie- 92
3. Viol- 47
4. Talharie calificata- 43
5. Omor- 18
6. Furt- 18
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si