Suntem in toaleta elevilor unui liceu din Targu- Jiu, un loc in care nici macar femeia de serviciu nu se incumeta sa paseasca. O face doar impinsa de la spate, cand se da sfoara-n tara ca echipa stirilor Kanal D filmeaza.

Imaginea te imbolnaveste de ficat! Toaletele sunt manjite, mizeria e la ea acasa, iar din robinetii rupti, apa tasneste ca din arteziana.

In doar cateva minute, toate neregulile s-au risipt.

Ca din bagheta magica, s-a facut curatenie luna.

Doamna care ne trateaza cu spatele, la fel cum probabil face si cu munca ei, zi de zi, este femeia de serviciu. Vadit deranjata ca o luam la bani marunti,  are o singura grija:

"Eu nu stiu cum de ati intrat dumneavoastra acolo, ca a fost inchis"

Iulia Tatomir- purtator de cuvant liceul Tudor Arghezi: Voiam sa va intreb al carui acord l-ati primit pentru a filma sau nu aveti nevoie de acord?

Reporter: Noi am venit la scoala, am intrebnat de domnul director, am intrebat de dumneavoastra la secretariat. Nimeni nu a putut sa ma ajute intr-un fel sau altul,  am primit niste imagini, niste poze in legatura cu ce mizerie exista la toaleta.  

Asadar, singura problema a tuturor nu e mizeria dezgustatoare, ci faptul ca am filmat-o. Iar de vina pentru ea sunt elevii.

"Nici elevii nu sunt cei mai disciplinati copii din lume, unii dintre ei au inca toaleta in fundul curtii si, probabil, nu stiu sa respecte un bazin al unei toalete.",
a spus Iulia Tatomir.

Si directorul arunca vina in carca celor cu toalete-n fundul curtii. Nicidecum a faptul ca in grupul sanitar nu se face curat si nu exista nici macar o perie de WC sau o bucata de hartie igienica.

"Imaginile pe care eu le-am vazut acolo, in niciun caz nu sunt recente. Nu, este exclus", spune Gabriel Biru, director liceul Tudor Arghezi.


Deocamdata, nimeni nu ne-a lamurit ce fel de masuri se vor lua. Daca se vor lua!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si