Close sidebar
Close sidebar

Condrea vorbea la telefon in momentul accidentului! Detalii din ancheta!

Primele informatii din cadrul anchetei privind moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, au fost date publicitatii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii care se ocupa de caz au ajuns la concluzia ca Dan Condrea vorbea la telefon in momentul accidentului de duminica seara ce s-a soldat cu decesul sau, noteaza cei de la Digi 24.

La celalalt capat al firului se afla prietena sa, dezvaluie surse din ancheta. Ea le-a declarat procurorilor ca se duce afara sa ia o gura de aer ca nu se simtea bine. Mai mult, actuala iubita a lui Condrea le-a spus anchetatorilor ca el dormise foarte putin dupa ce au fost declansate cercetarile in cazul Hexi Pharma.

Urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie realizata necropsia cadavrului si apoi o expertiza auto pentru stabilirea dinamicii si a imprejurarilor producerii accidentului.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI