Aseară, în noaptea dintre 9 și 10 februarie, în jurul orei 04:00, s-a sesizat prin apel la numărul de urgență 112 că la bordul unei nave sub pavilion internațional acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetățeni ucraineni.

Citește și: Povestea lui Dumitru Stratan, moldoveanul din Italia care și-a ucis fosta iubită: „Am ucis-o pe Yana așa cum m-a ucis și ea pe mine”

În urma conflictului, unul dintre ucraineni a murit

Primele date arată că, în urma conflictului, unul dintre cei doi ucraineni ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său. Bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava.

Bărbatul responsabil de crimă a fost identificat de autorități, iar în acest moment autoritățile desfășoară activități de căutare, localizare și depistare a acestuia. De asemenea, au fost instituite filtre și în județele limitrofe.

Citește și: Cine este tânăra care şi-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o pentru a-și înscena propria moarte

În activitățile de cautare este angrenat și un câine de urmă.

Cine este criminalul ucrainean

Bărbatul pe care Poliția îl caută se numește Puyko Yaroslav.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Semnalmente: 172 cm înălțime, îmbrăcat cu o geacă verde închis, blugi albaștri, capul acoperit, având o borsetă asupra sa.

Citește și: Procurorii au stabilit ce s-a întâmplat în cazul de la Caraș-Severin, unde o femeie a fost găsită decedată, iar concubinul spânzurat

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Citește și: "A dispărut fără urmă". O creatoare de modă a fost răpită din propria casă și e de negăsit

O creatoare de modă a fost răpită din propria casă și e de negăsit

O creatoare de modă, fotomodel și influenceră celebră în domeniul frumuseții  a dispărut fără urmă  din casa ei din Libia de mai bine de o săptămână.

Există temeri că  Dalya Farhoud ar fi fost răpită  în data de 1 februarie, momentul de când nu au mai apărut postări pe conturile ei sociale, potrivit Daily Star.

Citește și:  Fotomodelul cu cea mai ciudată fobie. "Am leșinat după 2 săptămâni în care nu am mers la toaletă"

Cetăţean irakian, Dalya Farhoud a declanșat un scandal diplomatic între cele două țări, ministrul de externe de la Bagdad cerând explicații oficiale guvernului de la Tripoli.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si