Close sidebar
Close sidebar

Conflicte în Casa Iubirii, cu puțin timp înainte de finală. Trei concurenți ajung să își facă reproșuri

Finala emisiunii se apropie cu pași repezi, iar concurenții au intrat într-un conflict. De la ce au pornit reproșurile?

Diana Puiu,

Conflicte în Casa Iubirii, cu puțin timp înainte de finală. Trei concurenți ajung să își facă reproșuri

[Sursa foto: Captura Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ionuț, Larisa și Bianca se enervează la culme, chiar înainte cu puțin timp de Marea Finală. Emanuel este supărat din cauza faptului că Andreea, iubita lui, a fost eliminată din emisiune, iar concurentul se simte singur. Emanuel le-a făcut reproșuri celor doi, Larisei și Ionuț, că s-ar putea să rămână fără prieteni dacă vor câștiga finala.
„Buzunarele pline, dar prieteni pe lângă nu știu dacă o să mai aveți”, a spus Emanuel.

Citește și: VIDEO- Andreea Mantea a anunțat când va avea loc marea finală de la „Casa Iubirii”: „Vom afla câștigătoarea și câștigătorul acestui prim sezon"

Ce își reproșează concurenții?

„Măi, Emanuel, tu când ai venit în competiția asta nu cred că ai crezut că o să pleci cu nu știu câți prieteni de aici, dintr-o competiție de televiziune, practic!”, a reacționat Larisa, punând la bătaie faptul că scopul emisiunii nu este de a-ți face prieteni.

Citește și: Andra Volos a recunoscut că are o relație cu un celebru lăutar din România. De ce nu se afișează împreună

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

„Deja se vede la fete cine se ceartă pe premiul final”, a

afirmat Radu, văzând că cearta dintre cele două concurente devine din ce în ce mai aprinsă.
Nu doar Emanuel a fost cel cre a avut ceva de spus, ci și Bianca, iar Larisa, deranjată de afirmații, s-a ridicat și a plecat din încăpere.

Citește și: Discuții aprinse în Casa Iubirii. Radu, acuzat că a șantajat oamenii emoțional: ,,În emisiune ai profitat într-un mod josnic''

Discuții aprinse în Casa Iubirii. Radu, acuzat că a șantajat oamenii emoțional: ,,În emisiune ai profitat într-un mod josnic''

Radu din Casa Iubirii este atacat de către Emanuel, care susține ferm că șantajează internauții cu scopul de a-l susține. În Casa Iubirii, înainte de Marea Finală, au loc foarte multe discuții între concurenți.

Citește și: Natalia și Radu se pregătesc de marea finală a emisiunii ”Casa Iubirii”. Care este strategia celor doi

După părerea celorlalți, Radu este considerat drept un concurent care pune la cale strategii pentru a-și asigura un loc către marea finală. Emanuel este și el foarte revoltat, considerând că totul este șantaj. Acesta s-a aprins și l-a acuzat pe Radu: ”Ai șantajat oamenii emoțional”.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI