Close sidebar
Close sidebar

Constanta: Opt autovehicule blocate pe un drum national dupa ce un autotren a derapat, blocand ambele sensuri de mers

Opt autovehicule au fost blocate pe un drum national din judetul Constanta, joi dupa-amiaza, dupa ce un autotren a derapat si a blocat ambele sensuri de mers. La fata locului au ajuns mai multe utilaje ale Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, care au reusit sa indeparteze autotrenul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Directiei Regionale de Drumuri si Poduri  (DRDP) Constanta, opt autovehicule au fost blocate joi dupa-amiaza pe DN22, intre localitatile Tariverde si Palazu Mic, dupa ce un autotren a derapat si a blocat ambele sensuri de mers. La fata locului s-au deplasat 13 utilaje ale DRDP, care au reusit sa indeparteze autotrenul si sa elibereze carosabilul. Patru din cele opt autovehicule au fost tractate si scoase din zona respectiva, actionandu-se in prezent pentru deblocarea celorlalte patru autovehicule.

De asemenea, a fost trimisa si o autospeciala senilata pentru a participa la interventie.

Pe segmentul de drum respectiv este in vigoare o restrictie de circulatie pentru vehicule cu masa mai mare de 3,5 tone.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La ora transmiterii acestei stiri, vizibilitatea este zero, viteza vantului fiind de peste 80 km/h pe sectorul de drum pe care se intervine.

De asemenea, circulatia pe podul nou de la Agigea a fost blocata timp de cateva zeci de minute dupa ce un TIR s-a rasturnat si a blocat ambele sensuri de mers.

TIR-ul a fost repus pe porti in cele din urma, iar circulatia s-a putut desfasura pe celalalt pod din zona Agigea.

Totodata,  o masina a fost avariata in municipiul Constanta, dupa ce un gard s-a prabusit pestea ea. Incidentul a avut loc pe strada stefan Mihaileanu, iar autoturismul era parcat pe trotuar chiar in fata gardului respectiv.

In prezent, pompierii din cadrul ISU Dobrogea intervin pentru a ridica tencuiala cazuta pe o casa de pe fatada unui bloc, interventia avand loc in zona Piata Chiliei din municipiul Constanta.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI