Close sidebar
Close sidebar

Constantin Anghelache a murit! Fostul președinte al clubului Dinamo avea 78 de ani

Constantin Anghelache a avut o carieră impresionantă în fotbal. Pe parcursul vieții a lucrat atât la Dinamo, cât și pentru Rapid.

Antonia Cioanca,

Constantin Anghelache s-a stins din viață. 

[Sursa foto: Facebook CSO Tricolorul Breaza]

DISTRIBUIE
acest articol

Este zi de doliu în lumea fotbalului românesc! Constantin Anghelache a decedat la vârsta de 78 de ani. Nefericitul eveniment a avut loc vineri, 18 octombrie, în jurul orei 01:00. 

Constantin Anghelache a fost președinte al clubului Dinamo între anii 1985 și 1990. După Revoluție, acesta a fost adus de Mircea Lucescu la Rapid. 

Citește și: Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria. Care este starea de sănătate a miliardarului? Ilie Năstase a făcut primele declarații: „S-a internat”

Citeste si: Abia acum s-a aflat! Care ar fi cauza morții lui Valeriu Dan Pavel. Actorul filma pentru sezonul 2 din „Wednesday”- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

În 2013 s-a întors la Dinamo, club pe care l-a condus până în anul 2015, atunci când s-a încheiat colaborarea.

Chiar dacă a fost mai cunoscut pentru activitatea din fotbal, Constantin Anghelache a fost profesor universitar de economie.

„Clubul CSO Tricolorul Breaza își exprima regretul pentru trecerea in neființa a fostului conducător al grupării brezene din perioada 2001-2010, Constantin Anghelache.  Sub conducerea lui Constantin Anghelache echipa de fotbal a reușit doua mari performante, in anul 2001 a reușit promovarea in Liga a 3 a, iar in anul 2009 a promovat in Liga a 2 a.

Condoleanțe familiei si apropiaților!”, au anunțat cei de la CSO Tricolorul Breaza.

Citește și: Antrenamente sportive pentru deținuți, oferite de Federația Română de Fotbal. 17 deținuți de la Jilava sunt implicați în faza inițială a proiectului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI