Artistul a vorbit despre casatoria lui cu Angela, cu care imparte necazurile si bucuriile de 32 de ani. Vorbind despre relatia lor, cei doi si-au amintit despre un episod surprinzator, petrecut la scurt timp dupa nunta lor.

„Dupa nunta noastra am plecat direct la Olanesti, cu totii banii stransi din dar, intr-o geanta. Tin minte ca ne-am oprit intr-un parc, Constantin a vrut sa mearga sa cumpere ceva, iar eu m-am dus dupa el si am lasat geanta pe banca.

Nu a luat-o nimeni, pentru ca era o geanta micuta, de fas, pe care n-au bagat-o in seama”, a povestit Angela. Constantin a aruncat bomba: „Aveam in ea vreo 80.000 de lei!”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Noi am facut doua nunti: cununia civila in 1985, la Filiasi, iar cununia religioasa anul urmator, in 1986, la Visina Noua, judetul Olt. Apoi am plecat la bai, la Olanesti, unde am patit povestea cu banii.

La vremea aceea, cu 80.000 de lei iti luai o Dacie si iti mai ramanea si ceva pe langa. Am avut mare noroc!”, a mai povestit artistul, potrivit click.ro.

Intrebat care e secretul unei iubiri de lunga durata, Constantin Enceanu a raspuns:  „Dragostea, respectul, copiii si nepotii”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si