Close sidebar
Close sidebar

Consumul zilnic de branza te ajuta sa ai o inima mai sanatoasa. Ce au descoperit cercetatorii

Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit in urma unui experiment realizat pe parcursul a 12 saptamani ca oamenii care cosuma zilnic branza au o inima mai sanatoasa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In cadrul studiului au fost inclusi 139 de adulti, dintre care o treime din ei au consumat zilnic 80 de grame de branza grasa, o alta treime 80 de grame de branza slaba, iar restul, paine cu gem, scrie gustarte.ro.

Oamenii de stiinta au observat ca cei care au mancat branza grasa nu au suferit nicio schimbare a nivelului colesterolului, ba dimpotriva, starea lor de sanatate s-a imbunatatit. Acestia nu au avut probleme nici cu tensiunea arteriala, nici cu greutatea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Cerceatorii au ajuns la concluzia ca includerea branzei in alimentatia de zi cu zi are efecte benefice asupra organismului si lupta impotriva bolilor cardiovasculare si metabolice.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI