Close sidebar
Close sidebar

Copiii bolnavi de cancer de la Institutul Fundeni sunt spălați la lighean cu apă rece

Situație de coșmar la Institutul Fundeni, la secția de pediatrie oncologică. Micuții sunt spălați cu apă rece la lighean.

Madalina Grigore,

Situație revoltătoare la Institutul Clinic Fundeni

[Sursa foto: Institutul Clinic Fundeni]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Copiii diagnosticați cu leucemie sau cu diverse forme de cancer trăiesc clipe de groază. Aceștia sunt nevoiți să se spele la lighean, de multe ori folosind apă rece sau folosesc șervețele umede. 

Băile cu boiler de pe holul saloanelor sunt folosite de aparținătorii copiilor.

De cât timp există această avarie?

Potrivit surselor Antena 3, se pare că avaria durează de două săptămâni.

Citeste si: O româncă din Italia face un apel disperat către autorități. Aida a fost abandonată într-un orfelinat din Capitală

Reprezentanții Termoenegetica susțin că știu de existența acestor probleme și spun că sunt afectate aproximativ 100 de blocuri din Sectorul 2 al Capitalei.

Cauza este reprezentată de lucrările la magistrala din rețeaua primară situată în zona Mihai Bravu.

Un bărbat din Prahova și-a torturat soția și cei patru copii cu electroșocuri

Un tată a apelat la metode şocante pentru a-şi disciplina copiii: folosea un aparat cu electroşocuri pentru a-i face să se oprească din plâns sau când greşeau. Acelaşi tratament îl aplica şi mamei micuţilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cei patru copii erau disciplinați cu ajutorul electroșocurilor, iar vecinii au fost martorii ororilor, auzind țipetele disperate ale micuților.

De altfel, tatăl copiilor a fost dat pe mâna poliției de o vecină, care a auzit plânsetele care se auzeau din casa familiei. 

Își tortura copiii și soția cu electroșocuri

Ajunși în fața anchetatorilor, cei patru copii au povestit teroarea la care au fost supuși de propriul lor tată.

Copiii aveau mai multe urme şi răni pe mâini şi pe picioare pentru că electroșocurile erau aplicate pe acele zone. Micuţii le-au mai povestit anchetatorilor că de fiecare dată când tatăl lor se enerva, fugeau în pat, cu speranţa că vor scăpa de tortură.

Aparatul cu electroşocuri era folosit şi pe soţie. Mai mult, bărbatul îşi şi biciuia partenera de viaţă. În faţa anchetatorilor, el şi-a recunoscut faptele, spunând că, iniţial, a cumpărat aparatul cu electroşocuri de la un târg, pentru autoapărare, însă, ulterior, i-a găsit o altă utilitate. 

Bărbatul a fost arestat preventiv și ulterior trimis în judecată în mai 2022 pentru cinci acuzații de violență în familie. Dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Judecătoria Ploiești.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

El a fost condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare pentru infracţiunea de violenţă în familie. Pe lângă închisoare, bărbatul va trebui să plătească despăgubiri morale, copiilor săi, în valoare de 20.000 de lei, câte 5000 de lei pentru fiecare victimă. 

Citeste si: Un bebeluș de două luni și jumătate a fost găsit mort în pat, lângă mama sa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI