Close sidebar
Close sidebar

Copiii dintr-o comuna din Vrancea se strang la biblioteca sa vada Exatlon!

Exatlon a devenit o emisiune- fenomen, care are fani atat in randul copiilor cat si in cel al adultilor.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In Vrancea, la biblioteca comunala din Bordesti, copiii vin sa imprumute carti, dar sis a participe la diverse activitati. Cei care sunt sarmani s-au obisnuit sa vada aici, pe computere, emisiunile preferate. Iar acum, Exatlon strange grupuri de micuti, care se agita si comenteaza probele sportive.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Anchetă la MAE: Timp de 12 ani, o contabilă ar fi plătit salarii iubitului ei și fiului acestuia, deși nu erau angajați la minister- antena3.ro

“I-au impresionat povestea Marianei, au fost incantati de comportamentul ei de-a lungul competitiei, iar felul cum si-a luat ea ramas bun le e o lectie demna de urmat”, a povestit bibliotecara Elena Moldoveanu, care ne-a trimis si cateva poze facute chiar de copii.

Biblioteca din Bordesti a fost una dintre primele din Vrancea care a fost dotata cu computere si internet in urma cu mai multi ani. “Dotarea bibliotecii cu calculatoare a fost bucuria copiilor, elevilor in general. Sunt multi ai caror parinti nu au posibilitatea sa le cumpere asa ceva si atunci vin aici sa caute pe internet, sa-si faca referatele pentru scoala.

Iar in vacante vin sa se si joace”, povestea bibliotecara Elena Moldoveanu, in urma cu ceva timp in monitorulvn.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI