Fosta mare campioană la tenis Ruxandra Dragomir (46 de ani) este foarte implicată în cariera sportivă promițătoare a celor doi copii, Filip și Diana. Până nu demult cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, Dragomir s-a concentrat în ultimii ani pe cariera celor doi copii ai săi, Filip și Diana. Dacă băiatul a ales fotbalul, fata încearcă să-i calce pe urme mamei, sfertfinalistă la Roland Garros în 1997, fiind o foarte talentată jucătoare de tenis la categoria ei de vârstă, 13 ani. 

Citeste si: Gică Hagi a lansat un atac devastator la Radu Mazăre: „Ați văzut cum arată Constanța? S-a renovat vreo școală generală, un teatru? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital?”

Băiatul, Filip Ilie, este la 17 ani împliniți pe 15 iulie o mare promisiune a fotbalului românesc. După ce a jucat câteva partide în tricoul celebrei echipe Bayern Munchen, puștiul Ruxandrei Dragomir a ales să semneze anul trecut cu Viitorul Constanța, clubul lui Gheorghe Hagi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

”Se bucură foarte mult că a venit la Academia Gică Hagi şi, aşa, ne are şi pe noi aproape. Ar fi fost mult mai greu pentru noi să facem naveta la Munchen de două ori pe săptămână. Aici, de două ori pe săptămână venim şi îl vizităm. Foarte bună (n.r.- acomodarea la Viitorul), se antrenează cu echipa lui la U17, în ultima perioadă s-a antrenat şi cu echipa U19, a debutat şi la echipa mare, a jucat zece minute într-un amical.

Îmi pare că îi place foarte mult şi s-a acomodat”, declara Ruxandra Dragomir anul trecut, pentru prosport.ro, imediat după ce se realizase trasnferul băiatului ei la fosta campioană a României. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si