Close sidebar
Close sidebar

Copil de 14 ani, inecat la scaldat! Baiatul s-a stins chiar sub privirea neputincioasa a tatalui sau

Clipe de cosmar pentru un tata care si-a privit copilul cum se stinge in timp ce medicii incercau sa il resusciteze! Dar nici durerea lui fara margini si nici rugaciunile nu l-au mai salvat pe copilul care a incetat din viata la numai 14 ani!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Clipe dureroase pe care doar un parinte le poate intelege!

Acest tata se uita neputincios cum baiatul sau de 14 ani....se stinge! Medicii incearca sa il readuca la viata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Aseara, un apel la 112 anunta nenorocirea din localitatea ieseana Osoi. Martorii spun ca inainte de tragedie, baiatul s-a plimbat cu bicicleta impreuna cu un prieten. La un moment dat, baietii au ajuns langa o fosta statie de pompare  a apei, scoasa din functiune de cativa ani.

Acolo se afla si un bazin in care se aduna apa atunci cand ploua. Din dorinta de a se racori, baiatul ar fi intrat in apa.

Ajunsi la fata locului, salvatorii l-au resuscitat mai bine de o ora. A fost in zadar. Politistii au deschis in acest caz un dosar penal pentru moarte suspecta. Localnicii spun ca in perioada verii, bazinul a devenit locul de joaca al copiilor.

Chiar daca locul este imprejmuit de un gard de sarma, acesta este usor de trecut si...nu exista nici paza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI