Anchetă la o grădiniță din Satu Mare, după ce unui copil i s-a făcut rău și a decedat.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bebeluș de doar 6 luni. Doi tineri au furat o mașină și s-au izbit din plin de camioneta în care se afla băiatul împreună cu familia lui

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că unui minor de 3 ani, domiciliat în localitatea Agriş, în timp ce se afla în incinta grădiniţei din aceeaşi localitate i s-ar fi făcut rău.

Minorul a fost preluat de către un echipaj de ambulanţă, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, s-a constatat decesul acestuia. În cauză, nu sunt suspiciuni, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", precizează IPJ.

Citește și: El este studentul găsit mort într-un cămin din Capitală. Tatăl lui Cosmin este devastat de durere: „Nu ştiu ce să cred”

El este studentul găsit mort într-un cămin din Capitală. Tatăl lui Cosmin este devastat de durere: „Nu ştiu ce să cred”

Primele imagini cu studentul găsit mort într-o cameră de cămin, din București. Tatăl lui a făcut mărturisiri cutremurătoare după decesul acestuia. Moartea tânărului student,  de 20 de ani, a șocat pe toată lumea. El a fost găsit în camera de cămin, iar primele informații arată că ar fi vorba despre o supradoză.

La puțin timp s-a aflat și numele acestuia, iar tatăl lui a făcut primele declarații cutremurătoare, după ce a primit vestea tragică.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Un elev de 15 ani din Bacău a fost reținut după ce a amenințat un profesor cu cuțitul. De la ce a pornit totul

O întreagă comunitate de studenți este în doliu. Studentul de la Academia de Studii Economice din București a murit fulgerător, la doar 20 de ani. Băiatul a fost descoperit de administratorul căminului, după un apel disperat al familiei lui, care nu mai reușea să ia deloc legătura cu el. În cele din urmă, s-a aflat și numele lui.

Ce s-a întâmplat cu tânărul Cosmin, de fapt

În cazul morții studentului s-a luat în calcul și varianta unei supradoze. Vestea tragică a întristat o țară întreagă, dar mai ales pe părinții băiatului. Studentul găsit decedat în camera de cămin este Cosmin Stan, fiul antrenorului de tenis, Costel Stan, din Focșani.

Citește și:  Moarte fulgerătoare pentru o femeie din Constanța. Ea fusese externată din spital și a decedat chiar în mașina cu care mergea spre casă

Conform primelor informații lansate de autorități, Cosmin s-a stins din viață în urma unei supradoze. Apropiații familiei afirmă că atunci când locuia în Focșani, nu avea probleme cu drogurile. Se crede că tânărul ar fi suferit și de depresie, din cauza mesajelor triste pe care le posta pe paginile de socializare, în care vorbea despre suferință. Tatăl lui, însă, nu știe ce să creadă.

„Am primit un telefon de la Poliție că l-au găsit mort în camera de cămin.

Atât ştiu. Nu ştiu ce să cred, vă daţi seama cum e să-mi pierd copilul de 20 de ani.”, a declarat Costel Stan, tatăl studentului, potrivit Observatornews.ro.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un copil, de patru ani, a murit după ce s-a înecat cu un bob de strugure

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si