Copilul a intrat pe șosea fără să se asigure și a fost lovit prima dată de un autoturism condus regulamentar. Șoferul, un bărbat de 66 de ani a ajuns cu mașina în șanț în urma impactului. Din sens opus circula o altă mașină, coducătorul acesteia a încercat să evite impactul cu autovehicolului intrat pe contrasens, a virat brusc și l-a accidentat pe copil.

Citeste si: Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Rusu va deveni tătic: „La omul bun durează mai mult să își găsească fericirea”

Citeste si: Tânără călcată de autobuz, lăsată în drum în agonie de polițiști crezând că este moartă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a băiatului, care a fost preluat şi transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale”, a informat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
Copilul a fost transportat la Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ. Starea lui este gravă, acesta fiind diagnosticat, la internare, cu traumatism cranio-cerebral, stare comatoasă, fractură femur stâng. Ulterior, a fost preluat de un echipaj cu medic şi s-a efectuat transferul interclinic la Clinica. „N.

Oblu” din Iaşi.

Citeste si: Rovana Plumb, pe lista comisarilor europeni acceptați la Bruxelles

Citeste si: O tânără de 32 de ani s-a aruncat de pe podul de la Agigea cu câteva zile înainte de nuntă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si