Martorii au alertat autoritățile, la fața locului deplasându-se 4 mașini de pompieri, un echipaj de la SAJ Cosntanța și 12 scafandri.

Familia este șocată și nimeni nu se aștepta la un asemenea gest, mai ales că tânăra urma să devină mireasă peste puțin timp.
Alina plecase de acasă în jurul orei 5 dimineața, a condus până la pod, la fața locului găsindu-se mașina și încălțările ei.

Citeste si: Răsturnare de situație pentru românul care susține că Hollywood-ul i-a furat scenariul! Romanul lui Luzian Ciuchiță face senzație în Japonia

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Iohannis, la deschiderea anului şcolar: Aţi văzut şi voi, dragi copii, unii politicieni se tem de şcoală! Aici, în şcoală, sunt formaţi oamenii care le taxează erorile de logică

„Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi- T.N. Agigea au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de pe podul rutier Agigea. Deplasați la fața locului, polițiștii au găsit încălțămintea femeii, dar și o pereche de ochelari.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit în canalul Dunăre- Marea Neagră, fiind vorba despre o femeie de 32 de ani, din municipiul Constanța. Polițiștii din cadrul S.R.P.T. efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat ISU Constanța.

Citeste si: Șoc în showbiz! Bianca de la Puterea Dragostei aruncă bomba: ”Da, vreau copil cu Livian”| EXCLUSIV

Citeste si: Laura Codruţa Kovesi s-a ales cu salariul micşorat! Vezi cum a ajuns în această situaţie!

Nimeni nu-și poate explica gestul la care a recurs tânăra. Conform unor surse apropiate, însă, Alina ar fi fost extrem de stresată din cauza nunții care ar fi urmat să aibă loc peste câteva zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si