Un copil s-a înecat în râul Cerna din Hunedoara. Băiatul se afla pe malul apei cu tatăl său. El se juca și arunca pietre în apă, apoi s-a dezechilibrat, a alunecat, și a căzut în apă. Micuțul a fost luat de curenți.

Citeste si: VIDEO -Cazul profesoarei de psihologie ucise. Noi detalii șocante apar

„Un copil de 3 ani din Topliţa a pierit înecat în râul Cerna.

La data de 25.04.2021, în jurul orei 20.30, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic despre faptul că un minor în vârstă de 3 ani a dispărut în apa râului Cerna, în zona localităţii Topliţa", transmite ISU Hunedoara.

Citeste si: VIDEO-Adolescent abuzat care a fugit, căutat ore întregi de autorități

Autoritățile au intervenit de urgență pentru operațiunea de salvare

Autoritățile au intervenit de urgență pentru a-l salva pe micuț. În urma sesizării telefonice, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă patrula de siguranţă publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara. La fața locului s-a solicitat în regim de urgenţă deplasarea unui echipaj SMURD şi a reprezentanţilor I.S.U. Hunedoara, pentru începerea căutărilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

copil înecat la Hunedoara
Caz șocant în Hunedoara.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Scene șocante: un bărbat de 58 de ani şi-a ucis soţia cu barda

„Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor. In jurul orei 00.00, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ 2 km de locul în care a dispărut. După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă.

La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze. Trupul copilului a fost preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei şi a stabirii cauzei decesului", mai transmite ISU Hunedoara.

Autoritățile au anunțat că continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Citeste si: Un bărbat din Iași și-a ucis iubita și a stat cu trupul neînsuflețit în casă. Individul riscă ani buni de închisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si