Close sidebar
Close sidebar

Copilul nigerian abandonat de parinti si lasat sa moara de foame pe strazi a inceput scoala. E de nerecunoscut!

Imaginea cu baietelul de doi anisori care a fost sa moara pe strazi, dupa ce intreaga comunitate l-a acuzat ca este vrajitor, este cunoscuta intreaga lume. Hope a fost abandonat de parinti si a petrecut aproape 8 luni pe strazi incercand sa supravietuiasca.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

O tanara voluntara din Danemarca l-a gasit si l-a salvat. El a fost transportat de urgenta la spital unde a primit tratament corespunzator. Oameni din intreaga lume au donat peste un milion de dolatri pentru copil.

Sursa foto: http://metro.co.uk/

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Acum, un an mai tarziu, baietelul de trei anisori va incepe scoala. Anja Ringgren Lovén, cea care l-a si adoptat intre timp, a postat o fotografie pe Facebook, care il arata fericit pe baietel, imbracat in uniforma rosie, relateaza metro.co.uk.

In postarea de pe Facebook, aceasta a scris: „Pe 30 ianuarie 2016, am mers intr-o misiune impreuna cu echipa noastra din Nigeria.

O misiune care a devenit virala si exact cu un an urma, intreaga lume l-a cunoscut pe Hope. Acum, el va incepe socala”. Hope a fost descoperit pe strazile unui orasului Nigerian Uyo.

Sursa foto: http://metro.co.uk/

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI