Close sidebar
Close sidebar

Coregrafa din “autocarul mortii” e si acum in spital! Alexandra a suferit mai multe interventii chirugicale

Alexandra Neagu, o tanara coregrafa din Iasi, se afla, alaturi de colegii sai din formatia Hora, in autocarul care s-a rasturnat, la jumatatea lunii iunie, pe o sosea din Brasov. Tanara a ajuns la spital cu rani grave, a fost operata si a avut nevoie de mai multe transfuzii de sange.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandra este tot in spital, la Brasov, unde se reface si lupta cu durerile infioratoare. In urma accidentului, tanara a ajuns la spital cu multiple traumatisme, printre care fractura de bazin si de femur si a avut nevoie de mai multe interventii chirurgicale. Prietenii ei au facut apel de mai multe ori in aceste saptamani pentru ca toti care vor si pot sa doneze sange pentru Alexandra, iar ajutorul primit a impresionat-o pe tanara coregrafa.

Alexandra tine legatura cu prietenii sai prin intermediul retelelor de socializare si le transmite, din cand in cand, acestora cum se simte. In urma ranilor grave suferite, tanara va avea nevoie de multe saptamani de recuperare pentru a putea merge.

In accidentul de autocar si-au pierdut viata patru persoane

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

“Mi-ar fi greu fara oamenii din jurul meu! Va multumesc ca existati in viata mea si am sa ma revansez la fiecare in parte cand ma ridic de aici!!!”, a scris Alexandra pe pagina sa de socializare.

In urma cu cateva saptamani, un autocar cu tineri din Iasi, care se duceau la un festival la Arad, a derapat pe o sosea din Brasov si apoi s-a rasturnat. Patru dintre cei din masina, printre care si soferul, au murit pe loc, striviti intre masina si parapetele de beton care despartea benzile de circulatie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI