Miercuri, Cornel Dinicu a fost din nou dus la Ferma Dacilor pentru ultima expertiză a anchetatorilor la pensiunea care a ars ca o torță. Atenția specialiștilor se va concentra pe camera de supraveghere deasupra căreia se aflau panourile electrice, pentru a se stabili dacă acestea au avut o legătură cu incendiul sau nu.

"Mâna criminală o vor decide experții. Astăzi se vor lămuri lucrurile în privința panourilor electrice, cât de bine le-am realizat și cât de bine le-am făcut”,

a declarat Cornel Dinicu, conform Antena 3 CNN.

Citește și: Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, adus la locul tragediei pentru noi cercetări la fața locului

Tragedia de la Tohani prin ochii lui Cornel Dinicu

De asemenea, anchetatorii au adus și o macara pentru a ridica resturile de la afacerea din Tohani, locul unde se adunat zeci de oameni. Tot miercuri, patronul de la Ferma Dacilor a izbucnit în lacrimi, după ce și-a adus aminte de cele trăite în locul lui de suflet.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Ferma Dacilor a fost ca un copil pentru mine(...) Familia Ferma Dacilor este foarte mare. Sunt mii de oameni, zeci de oameni, sute de mii de oameni care fac parte din această familie. Eu am vrut să construiesc lucruri frumoase si pentru mine, si pentru familie si pentru țară. Sunt patriot și nu am niciun gând să plec din țară. Și acum, indiferent de nenorocire, sper să am putere, dacă nu eu, cel puțin familia Ferma Dacilor.

Acestea sunt mesajele de susținere că daca nu eu, cel puțin familia Ferma Dacilor, astea sunt mesajele de susținere, că ei vor să construiască și cu mine, și fără mine. Asta le-am spus și eu, povestea trebuie să meargă mai departe și cu mine, și fără mine”, a spus Cornel Dinicu pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Unde era fostul soț al Cameliei Tișe și fiul lor, în timp ce ea se bronza pe plajele din Zanzibar. După decesul femeii, toată familia a intrat în panică

Tot el a spus că nu crede că televizorul supraîncălzit ar fi provocat tragedia de la Ferma Dacilor.

Patronul Fermei Dacilor a scăpat pe 1 februarie de arestul preventiv, el fiind plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, prin decizia Tribunalului Prahova. Și ceilalți doi administratori Adelina Ilie şi Adrian Ristin, au primit în aceeași zi control judiciar pentru 60 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si