Cornel Dinicu se află în arest la domiciliu de la începutul lunii februarie și nu are voie să părăsească apartamentul din București fără aprobarea judecătorului.

Chiar pe data de 1 martie 2024 Tribunalul Prahova a luat decizia definitivă în cazul patronului de la Ferma Dacilor, astfel că afaceristul va trebui să stea arestat pentru încă 30 de zile. De asemenea, acesta a fost obligat de Tribunalul Prahova să plătească suma de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.

Dacă nu va respecta regulile impuse și dacă nu se va prezenta ori de câte ori este nevoie atât la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, cât și la instanțe, i se va dispune măsura arestului preventiv. 

Așa cum a cerut, patronul de la Ferma Dacilor poate vorbi acum cu fiul său și cu iubita sa, în schimb i s-a respins cererea prin care cerea să discute cu unul dintre martorii din dosar, cu Olteanu Marian. 

Dosar Ferma Dacilor

Cornel Dinicu vrea să-și schimbe permisul de conducere.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Bărbat de 76 de ani, cu probleme medicale multiple, salvat de pe un drum forestier dificil. Alarma a fost dată de familia bătrânului

Ce motive au taximetriști de îl refuză pe Cornel Dinicu?

Acum, Cornel Dinicu vine cu o nouă solicitare. Acesta a cerut instanțelor de judecată permisiunea părăsirii domiciliului pentru schimbarea permisului de conducere, document care a  expirat încă din octombrie 2023.

Totodată, el a spus că nu are cu ce se deplasa de la domiciliul său din Capitală până în Ploiești, iar taximetriștii l-ar refuza din diferite motive. Unul dintre ele ar fi acela că afaceristul trebuie să declare la poliție datele de identitate ale șoferului, numărul de înmatriculare al mașinii și traseul. De precizat este faptul că acesta nu are voie să circule cu mijloacele de transport în comun.

„Dacă folosește o formă de transport de genul Uber sau taxi, trebuie să prezinte numărul de înmatriculare al mașinii, datele de identificare ale conducătorului auto, ceea ce generează niște situații destul de neplăcute pentru persoanele care urmează să efectueze aceste transporturi întrucât, în astfel de situații, toate persoanele preferă să nu aibă complicații, să meargă la poliție să-și prezinte cartea de identitate și datele mașinii”, se arată în motivarea solicitării permisiunii părăsirii domiciliului.

Cererea i-a fost aprobată în cele din urmă, iar Cornel Dinicu urmează să meargă la o clinică medicală pentru analizele specifice schimbării permisului și ulterior la DRCPIV București.

Opt oameni și-au pierdut viața în incendiul devastator de la pensiune

În a doua zi de Crăciun a izbucnit incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Atunci, opt persoane, printre care și fiul lui Cornel Dinicu a încetat din viață.

De vină ar fi un televizor aflat la mansardă, care s-ar fi supraîncălzit. 

Cornel Dinicu permis conducere

El este Cornel Dinicu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, anchetată pentru comportament neadecvat, se va ocupa în continuare de proces! Părinții victimelor sunt șocați de această decizie

Momentan mai sunt așteptate rezultatele expertizelor făcute de Institutul Național de Criminalistică (INC), Electrica și INSEMEX, pentru ca dosarul să poată fi finalizat, a informat Libertatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si