Close sidebar
Close sidebar

Cornel Gales are probleme de sanatate. Sotul Ilenei Ciuculete a ajuns la spital

Cornel Gales are probleme serioase de sanatate. Acesta a descoperit ca sufera de o afectiune care il face sa nu-si poata controla anumite stari.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Mental sunt bine, insa sentimental stau foarte prost. Asta e, s-a intamplat, viata merge inainte. in urma cu doua saptamani am trecut pe la Buzau, la o benzinarie unde eu si Ileana serveam cafeaua. La plecare m-am dus la o pustoaica sa-i platesc si am inceput sa plang, din senin. Am fost la medic si mi-a spus ca e o afectiune a glandei tiroide. Nu pot sa ma controlez,  iesirile astea sunt inevitabile. Fata respectiva s-a uitat la mine ca la un om tampit, m-am dus la casierie ca sa plang. M-am simtit oribil, dar nu am ce sa fac”, a declarat Cornel Gales. 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

”Prietenii conteaza foarte mult in asemenea situatii. Cercul meu s-a subtiat foarte mult de cand a disparut Zanica mea. Multi artisti au ramas langa mine si m-au consolat si sutinut”, a mai spus acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI