Close sidebar
Close sidebar

Cornelia Catanga a fost externată! Locuiește cu chirie după ce banca i-a luat casa!

Cornelia Catanga a fost externată zilele trecute, după ce a suferit un infarct.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Informația privind starea artistei a fost dată de dr Monica Pop, care a vizitat-o la Spitalul de Urgență Floreasca, unde Cornelia Catanga a ajuns după infarct. 

Artista este și pacienta medicului Pop, Catanga având de mult timp grave probleme de vedere. De altfel, medicul oftalmolog, directorul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, a infirmat și zvonurile conform cărora Cornelia Catanga ar fi orbit după infarct.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Cornelia Catanga, foarte bine. NU a orbit, nici vorbă, are aceeași vedere pe care o avea înaintea episodului cu inima, scăzută din cauza retinopatiei, dar în nici un caz absentă. Pleacă acasă azi!”, este mesajul dr Pop.

Cornelia Catanga locuiește cu chirie după ce banca i-a luat casa

Medicul a mai oferit o informație tristă despre familia Corneliei Catanga, care trece printr-o perioadă dureroasă după ce a pierdut casa din cauza datoriilor la bancă. 

”Familia Pădureanu nu are locuinșă, banca le-a luat casa și i-a lăsat pe drumuri. Au închiriat ceva, dar pot plăti cu greu, au datorii, un băiat care studiază zilnic ore! Primăria știe! Știe, desigur. Doamna suferă de o boală severă de ochi, are o vedere foarte scăzută, acum și cu inima... Dar, nu se lasă, își face meseria de artist așa cum poate!”, a mai spus dr.

Monica Pop. 

Cornelia Catanga (61 de ani) a fost internată la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce pe 14 iulie, a suferit un infarct și a căzut pe stradă. Soțul ei, artistul Aurel Pădureanu, a povestit, printre lacrimi, despre necazul care le-a lovit familia. "Suntem distruși, ea e viața mea, ce mă fac dacă mă lasă? S-a întâmplat duminică, a leșinat pe stradă, era la plimbare cu fiul nostru, Alexandru.

A chemat salvarea și a dus-o la spital", a declarat Aurel Pădureanu pentru Click!

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI