Din iulie 2017, Cornelia Patrichi se bate pentru pensia sa, dupa ce a dat in judecata Casa Judeteana de Pensii Ilfov, obiectul dosarului fiind „contestaţie privind alte drepturi de asigurări sociale”. Primul termen al procesului a fost stabilit de-abia pe 13 decembrie 2017, cand s-a amanat cauza.

Cornelia Patrichi se bate pentru pensia sa. Urmatorul termen al procesului este pe 20 aprilie

„Admite excepţia necompetenţei funcţionale. Dispune trimiterea prezentei cauze la registratură în vederea repartizării aleatorii la un complet specializat în litigii privind conflicte de muncă şi asigurări sociale”, s-a aratat in hotararea judecatorilor, care au stabilit ca urmatorul termen sa fie pe 20 aprilie 2018.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cornelia Patrichi se bate pentru pensia sa. Primeste jumatate din cat incasa sotul ei

Pe 5 aprilie 2018 comemoreaza 2 ani de la decesul sotului ei, Cornel, dar Cornelia Patrichi se bate pentru pensia sa. „Cand ma gandesc ca mie mi-au oprit indemnizatia de liber profesionist (de 363 lei) pentru ca am depasit venitul lunar de 1250 de lei cu cativa „gologani”.

Nu vor sa-mi dea drepturile de la UCIMR, unde sant membra de aproape 10 ani, cu cotizatia la zi, pe motiv ca am optat pentru pensia de 50% a lui Cornel”, a postat vaduva lui Cornel Patrichi. De altfel, ea a dezvaluit ca a preferat sa incaseze pensia de urmas a acestuia, adica jumatate din cat primea celebrul coregraf, renuntand la pensia sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si