Close sidebar
Close sidebar

Cornelia Rednic a slabit 33 de kilograme si si-a pierdut parul! Cantareata de muzica populara a ajuns de urgenta la spital

Cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut printr-o experienta cumplita dupa ce a tinut regim.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cornelia Redinic a povestit la o emisiune TV, in urma cu ceva timp, experienta ei legata de slabit. Vedeta a facut si ea la un moment dat patre din categoria celor care isi doresc sa piarda kilogramele nedorite.

Cu multa ambitie si cu o dieta respectata cu strictete, Cornelia Rednic a marturisit ca a scapat de 33 de kilograme, in trei luni.
Doar ca, atunci cand s-a uitat in oglinda, interpreta a avut un soc.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Ma infometam. Dupa ce am slabit nu mi-a mai placut de mine. Nu-mi placea deloc de mine. Aveam impresia ca-mi ies ochii din cap, ca-mi ies urechile in evidenta. Ma simteam urata. Mancam mere, morcovi, iaurt si uneori carne de pui fiarta. La ora 12:00 un iaurt, dupa niste morcovi, apoi la ora 17:00 niste carnita de pui cu ceva legume.

Cand mi se facea foame mancam portocale”, spunea cantareata de muzica populara.
 

„Nu discutasem cu niciun nutritionist, ceea ce a fost foarte rau. Dupa trei luni, ma simteam fara putere si mi-a cazut parul din cap. Dupa ce am slabit, ajunsesem la 50 de ceva de kilograme, nu ma regaseam. Mi se parea ca sunt deformata. Nu mai eram deloc pozitiva.

Nu recomand nimanui ce am facut eu”, adauga Cornelia Rednic, cea care nu este adepta mersului la saloanele de infrumusetare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI