Close sidebar
Close sidebar

Panică la tribunal unde doi judecători şi un grefier au fost confirmaţi cu noul coronavirus

Doi judecători şi un grefier de la Judecătoria Brăila au fost diagnosticaţi cu infecţie cu coronavirus, activitatea în Palatul de Justiţie din Brăila fiind restrânsă din cauza acestei situaţii.

Georgiana Balaban,

Panică la Judecătoria Brăila. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit unui comunicat de presă al Tribunalului Brăila, una dintre măsurile dispuse după confirmarea celor trei cazuri COVID-19 a fost restricţionarea accesului publicului în Palatul de Justiţie. Până în 9 octombrie, va fi permis doar accesul persoanelor citate la şedinţele de judecată, în dosarele aflate pe rolul Tribunalului Brăila, respectiv al Judecătoriei Brăila.

Activitate suspendată din cauza Sars-Cov-2

Totodată, se suspendă întreaga activitate cu publicul la Departamentele Arhivă, Registratură şi Biroul de Relaţii cu Presa, din cadrul Tribunalului Brăila. Toate documentele se vor depune exclusiv online. Avocaţii, lichidatorii judiciari şi experţii judiciari vor avea acces la dosarul electronic, acolo unde este posibil, şi vor transmite documentele prin fax sau email.

Doi judecători şi un grefier au fost confirmaţi cu noul coronavirus.
[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: OMS anunță teste rapide de 5 dolari pentru detectarea coronavirusului

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Restricții mai dure decât în starea de urgență. Românii din această regiune nu mai pot ieși din cartierul lor

Citeste si: Coronavirus România 28 septembrie 2020. 1.271 de cazuri noi de COVID-19

Reprezentanţiii Tribunalului Brăila anunţă că la Palatul de Justiţie se va face dezinfecţie, prin nebulizare. Astfel, vor fi dezinfectate suprafeţele, echipamentul, mobilierul din toate spaţiile Palatului de Jusţie.

O acţiune similară va avea loc şi la Judecătoria Făurei.

Citeste si: S-a modificat legea carantinei! Klaus Iohannis a aprobat noul decret

Pe de altă parte, Direcţia de Sănătate Publică Brăila a demarat o anchetă epidemiologică după confirmarea cu noul coronavirus a celor doi judecători şi a unui grefier.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI