Close sidebar
Close sidebar

Cosmar fara sfarsit pentru o fetita din Vaslui! A fost abuzata de patru ori de acelasi proxenet. Ironic, micuta era internata intr-un centru de ocrotire a minorilor

O fetita de 13 ani din Vaslui traieste o drama cumplita.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copila a fost abuzata sexual de un proxenet din Vaslui. Micuta, internata intr-un centru de ocrotire a minorilor, a fost agresata astfel de patru ori.

Fata de 13 ani a luat bilet de voie, spunand ca pleaca, duminica, sa-si viziteze rudele in localitatea Zorleni. Nu s-a intors la ora stabilita si nu a mai raspuns la telefon, asa ca supraveghetorul centrului a anuntat Politia. In acelasi timp, oamenii legii au fost alertati prin 112 ca un barbat abuzeaza sexual o fetita, noteaza vremeanoua.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Agresorul a fost identificat drept Nelu Marian Anghel, un barbat de 29 de ani care ar mai fi profitat de copila in repetate randuri. Tanarul a fost prins de politisti.

„Politistii l-au retinut pentru 24 de ore pe barbatul in varsta de 29 de ani, acesta fiind banuit de savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor, in forma continuata.

Din cercetarile efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca barbatul a intretinut relatii sexuale cu o minora in varsta de 13 ani. Minora este beneficiara a unei masuri de protectie, fiind internata intr-un centru social din municipiul Barlad”, a declarat, pentru Agerpres.ro, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghita.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI