Close sidebar
Close sidebar

Cosmarul trait de o femeie din Adjud, agresata de sotul cu care e in divort: "Ce sa fac, sa astept sa ma omoare?"

O femeie din Adjud nu a fost nevoita sa plece din propria locuinta impreuna cu copiii, dupa ce sotul cu care e in divort a intrat peste ei in casa. Femeia a decis sa puna punct relatiei tocmai din cauza ca barbatul era violent.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In ciuda faptului ca barbatul avea interdictie sa se apropie la 150 de metri de casa, acesta a spart geamurile si a ramas in locuinta. Acum, femeia se teme pentru viata ei, mai ales ca politia nu face nimic, dupa cum spune ea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Am stat mai multe zile la Centrul Maternal, cu cei doi copii. Am introdus din nou cerere pentru ordin de protectie, pe care l-am obtinut si comunicat Politiei din Adjud, care era obligata sa-i puna în vedere sotului cu care sunt în divort conditiile.

Ordinul spune ca nu are voie sa se apropie la 150 de metri de casa, nici de copii si nici sa sune la telefon. Nu s-a întamplat, iar acesta mi-a spart geamurile de la garsoniera în care locuim. De frica, am fost nevoita sa dorm la o vecina. Dimineata l-am gasit  dormind în casa mea si am chemat politia. În loc sa-l aresteze, m-au luat pe mine la sediu pentru declaratii, iar el ma ameninta cu moartea de fata cu oamenii legii.
Nu o sa ma lase în pace, pentru ca daca bea exagerat face rau. Ce sa fac, sa astept sa ma omoare?"
, a povestit adjudeanca pentru adevarul.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI