Close sidebar
Close sidebar

Crater uriaș într-o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Două mașini au fost "înghițite" pe loc

Situație incredibilă pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Un crater uriaș a apărut și a înghițit un automobil și o mașină de gunoi.

Sorin Negru,

Crater uriaș într-o stradă din sectorul 6 al Capitalei.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un crater imens a apărut, miercuri dimineață, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Strada a cedat sub greutatea unei mașini de gunoi care trecea prin zonă.

Citește și: VIDEO „În fiecare dimineață e la fel”. Navetiștii, sursa aglomerației

Un autoturism a căzut într-o groapă, miercuri dimineață, după ora 7.00, pe Șoseaua Orhideelor din Sectorul 6, după ce strada s-a surpat.

Crater uriaș într-o stradă din sectorul 6 al Capitalei.

[Sursa foto: Facebook]

Strada este din piatră cubică, iar autoturismul a căzut în totalitate în craterul creat.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Camionul de salubrizare a rămas, la rândul lui, blocat parțial în craterul creat în stradă.

Se vor face expertize ale instuțiilor de specialitate având în vedere că strada Orhideelor din sect 6, a capitalei, este o stradă privată, potrivit EVZ.

Groapa in strada Orhideelor din sectorul 6 al Capitalei

[Sursa foto: Facebook]

Primăria Sectorului 6 a precizat că zona în care s-a surpat strada este teren privat: „Calea de acces, din strada Regiei 2, este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de 1989, aici a funcționat Fabrica de Țigarete".

Ce a transmis Poliția Capitalei: Șoferița și copilul ei de 5 ani, lângă mașina căzută în groapă

Poliția Capitalei a transmis că a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă:

”Din primele verificări a reieșit faptul că mașina se afla staționată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

Menționăm faptul că, proprietarul mașinii, o femeie în vârstă de 43 de ani și copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului.

În acest moment activitățile sunt în dinamică”, au transmis polițiștii.

La fața locului au sosit și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, reprezentanți ai Serviciului Disciplină în Construcții Sector 6, dar și reprezentanți ai Primăriei Sectorului 6 și un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secția 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI