Din cei zece mii de lei primiți din partea statului s-au cheltuit pe doar câteva materiale de construcție care vor fi folosite pentru renovarea unei singure camere din întreaga casă.

Restul banilor care sunt necesari pentru renovări nu se știe de unde vor veni, însă un lucru este cert: chiar dacă este bine venit ajutorul de la guvernanți este mult prea mic.

Paula, alături de familia ei, au muncit ani de zile peste hotare ca să poată ridica casa la care visau. În doar câteva zile inundația a măturat totul în calea ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Întreaga locuință a fost inundată de apă și mâl.

"Ce puteți să cumpărați cu cei zece mii de lei?". "Nici pe un sfert", răspunde femeia.

În Slobozia Conachi fiecare gospodărie arată la fel. În loc să se pregătească pentru iarnă, localnicii scot mâlul din curți și numără pagubele.

Toți se gândesc cu groază la același lucru: că nu vor avea bani să reclădească ce a fost distrus.

Până acum trei mii șase sute de familii au beneficiat de ajutorul inițial. Guvernanții au anunțat că sinistrații vor primi în plus pe lângă cei zece mii de lei și vouchere în valoare de cincisprezece mii de lei cu care oamenii să achiziționeze electrocasnice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si