Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Creații inedite! O femeie din Australia, pasionată de modă, a reușit să creeze ținute elegante din hârtie

Vârsta nu are bariere în calea creativității! O demonstrează o femeie din Australia, trecută de mult de prima tinerețe, pasionată de modă care a reușit să creeze ținute din hârtie. Acestea au fost expuse la un muzeu de artă și se bucură de succes.

Redactia Stirile Kanal D,

Creații inedite! O femeie din Australia, pasionată de modă, a reușit să creeze ținute elegante din hârtie

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Faceți cunoștință cu Stephanie Reynolds, o femeie din Australia care reușește să creeze ținute elegante din hârtie. Înarmată cu un lipici și cu o foarfecă, femeia își pune toată imaginația la bătaie, iar ceea ce iese din mâinile ei sunt piese unicat.

Citește și: VIDEO- Rachetă rusească în Australia. Localnicii au filmat întreaga scenă

Stephanie Reynolds, artistă: „Aceasta este o hârtie de țesut și acesta este un șervețel japonez foarte fin, aici puteți vedea cât de delicat este materialul. Îmi place că este imprevizibil, nu se comportă ca materialul textil.”

Stephanie Reynolds a început să creeze rochii de gală la vârsta de 69 de ani

Îndrăgostită de teatru și de modă, însă cu o carieră de consultant în managementul afacerilor, Stephanie și-a putut pune în aplicare dorința de a crea ținute de gală abia la vârsta de 69 de ani.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Stephanie Reynolds, artistă: „Întotdeauna am fost implicată în teatru când eram mai tânără, așa că mereu am avut această mare dragoste pentru design și modă și pentru a face lucruri artistice.”

Ținutele din hârtie pe care le creează sunt în general rochii lungi, cu detalii florale și aplicații spectaculoase, în culori pastelate, ca din basme. În ultimele 12 luni, artista a reușit să aibă o expoziție personală și mai nou face parte dintr-o Galerie de artă dedicată artiștilor în curs de dezvoltare cunoscută în întreaga lume.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI