Close sidebar
Close sidebar

"Cred ca am atipit si am ...", a declarat soferul TIR-ului care a spulberat o familie din Baia Mare, ce se intorcea din vacanta

Vacanta pe litoral s-a sfarsit tragic pentru o familie din Baia Mare. Numai 40 de kilometri mai aveau pana acasa, cand masina in care se aflau parintii, bunicii si cele doua fetite, a fost spulberata de un tir. Ce declaratie halucinanta a dat soferul dupa ce a vazut ca au murit trei oameni, aflati chiar acum.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am pierdut controlul, cred ca am atipit si am.....Am vazut ca ei circulau regulamentar, eu am ajuns pe banda cealalta si i-am lovit."

Este declaratia socanta a celui care a spulberat pe sosea o familie intreaga, care se intorcea din vacanta la mare: tatal, care conducea, mama, cele doua fetite si bunicii.  Mai aveau doar 40 de kilometri pana-n baia mare, cand un tir i-a zdrobit intr-o clipita. Totul s-a intamplat sub ochii unor prieteni de familie, care conduceau un alt autoturism in urma lor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

- Am fost cu ei. Unde mergeati? Veneam de la mare, acasa, la Baia Mare. Si ei cati erau in masina?  Sotul, sotia, bunic, bunica si doua fete.

Cu doar o zi inainte de tragedie, bunicii postau pe internet poze din vacanta pe litoral. Radiau de fericire. Soarta a facut insa, ca, din vacanta tatal copiilor, bunica si fetita de numai 6 ani sa ajunga acasa in sicriu.

Au scapat, dar cu rani grave, mama, bunicul si copila de 14 ani, care au fost dusi de urgenta la spitalul din Baia Mare.

Femeia de 32 de ani, mama fetitelor, a fost operata de medici si este in stare stabila. Mai grav, dar tot stabil este si bunicul copilelor, iar vestea cu adevarat buna este ca fetita de 14 ani este in afara oricarui pericol.


Soferul de tir care ar fi provocat, pe fondul oboselii, intreaga nenorocire a fost retinut pentru 24 de ore si va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI