Close sidebar
Close sidebar

Crima in Vrancea. Un barbat si-a macelarit iubita si doi prieteni cu toporul

Totul s-a intamplat dupa cei patru s-au distrat si au baut alcool la o petrecere. La un moment dat, spiritele s-au incins, iar unul dintre petrecareti a devenit extrem de violent, a pus mana pe topor si si-a atacat iubit si pe cei doi prieteni.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ziarului Monitorul de Vrancea, un barbat de 38 de ani a mers in locuinta concubinei sale din localitatea Ruginesti. Acolo s-a mai intalnit cu un barbat din Onesti, in varsta de 45 de ani, si iubita acestuia de 66 e ani.

Cei patru prieteni s-au veselit la mai multe pahare de alcool, iar la un moment dat spiritele s-au incins si a iesit un scandal monstru. Barbatul de 38 de ani a pus mana pe topor si s-a napustit asupra oamenilor din casa. Victimele au reusit, din fericire, sa sa sune la 112 si sa ceara ajutor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI