Fiul celor doi batrani, in varsta de 27 de ani, cel mai mic dintre cei patru frati, a fost plecat la munca in strainatate. S-a intors in tara in urma cu sase luni. Timp suficient, se pare, pentru ca intre el si parinti sa apara neintelegeri.

Care au atins punctul culminant duminica. Din motive doar de el stiute, tanarul a tabarat asupra parintilor sai cu un ciocan. Pe tata l-a doborat primul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Atacatorul si-a lovit parintele care i-a dat viata cu o ferocitate iesita din comun, cauzandu-i leziuni puternice la nivelul capului. Barbatul a murit pe loc.

Speriata, mama a incercat sa fuga, insa nu a scapat nici ea de furia tanarului. Cu acelasi ciocan a lovit-o si pe femeie, insa nu a reusit sa o omoare. Fiind in stare grava, femeia a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare.


Agresorul a fost ridicat de politisti si retinut. Daca va fi gasit vinovat, risca sa stea ani buni dupa gratii.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si