Close sidebar
Close sidebar

Crimă înfiorătoare la Suceava! O femeie a fost găsită fără viață în locuința fiului său care striga cu o cruce în mână că cineva i-a omorât mama

O femeie în vârstă de 78 de ani, din comuna Dumbrăveni, Suceava a fost găsită fără suflare cu semne de agresiune pe corp, în casa fiului său de 36 de ani. Acesta striga disperat că cineva i-a omorât mama.

Stefania Pavel,

O femeie de 76 de ani a fost găsită moartă în casa fiului său dintr-o comună suceveană.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie din comuna Dumbrăveni, Suceava, a fost găsită moartă în condiții greu de imaginat! Aceasta avea urme de agresiune pe corp și era acoperită cu mai multe covoare, tablouri și elemente de mobilier.

Cum a fost descoperită femeia decedată în casă?

Femeia nu era în casa ei, ci în casa fiului său în vârstă de 36 de ani. De altfel, și el a fost găsit acolo de anchetatorii care au fost chemați de un vecin speriat de strigătele din interiorul casei. Bărbatul era în lenjerie intimă, ținea o cruce în mână și striga că cineva i-a omorât mama. 

De asemenea, haosul din casă i-a îngrozit pe anchetatori, care au spus că femeia cel mai probabil ar fi încercat să opună rezistenţă şi să se salveze, însă cel care i-ar fi aplicat lovituri ar fi împiedicat-o. Loviturile fatale ar fi fost aplicate cu o bucată din lemn, probabil un picior al unei mese din casă, conform Monitorul Suceava. Și bărbatul avea câteva semne pe corp.

O femeie din Suceava a fost găsită fără suflare, cu urme de violență pe corp, în casa fiului său.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: O tânără a fost găsită îngropată în grădina unui vecin. Metoda inedită prin care anchetatorii au recunoscut-o: „Avea unghiile portocalii”

Fiul femeii, principalul suspect în acest caz teribil

Principalul suspect în acest caz este individul în vârstă de 36 de ani, care a fost și ridicat pentru audieri. Totodată, cel mai probabil va fi dus de urgenţă pentru expertiză psihiatrică, informează Antena 3 CNN.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Potrivit aceleași surse, vecinii ar fi spus despre fiul femeii că era din ce mai retras, iar mama sa ar fi rămas singura persoană cu care mai avea o relație apropiată, deoarece cu toții s-ar fi îndepărtat de el. Cu toate astea, femeia nu locuia în casă cu fiul său, dar venea periodic la el pentru a-l ajuta la diverse treburi prin gospodărie.

Bărbatul ar avea și antecedente. Se pare că în trecut el a avut o iubită, care însă a fugit tot din cauza violențelor la care era supusă.

O crimă îngrozitoare a avut loc într-o comună din Suceava.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Primele indicii în cazul doctoriței înjunghiată în Franța! Detaliul care i-a alertat pe apropiații Doinei și cum și-au dat seama că tânăra a pățit ceva după ce s-a cazat

Scenele șocante au fost descoperite luni după-amiază, însă femeia ar fi fost ucisă din cursul nopții de duminică spre luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI