Close sidebar
Close sidebar

Crima oribila revendicata de ISIS. Au ucis cu sange rece un adolescent din Hamburg

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat duminica uciderea unui adolescent si ranirea iubitei acesteia, survenita la mijlocul lunii octombrie la Hamburg, relateaza AFP.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia germana nu a evocat nicio clipa pista terorista in atac. "Un soldat al ISIS a injunghiat doua persoane in orasul Hamburg, pe data de 16 a acestei luni. El a desfasurat aceasta operatiune in replica la apelurile de a viza cetatenii tarilor coalitiei” implicate in Siria si in Irak impotriva Statului Islamic, a anuntat agentia de presa Amaq, apropiata jihadistilor.

Politia germana nu a comentat revendicarea.

Pe 17 octombrie, autoritatile au anuntat intr-un comunicat ca este in cautarea unui suspect cu varsta cuprinsa intre 23 si 25 de ani, de origine "mediteraneana”, care injunghiase mortal cu o zi inainte un adolescent de 16 ani, aflat pe malul raului Alster.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Agresorul a aruncat-o in apa pe iubita victimei, in varsta de 15 ani.

Germania este in stare de alerta, dupa ce s-a confruntat in luna iulie cu doua atacuri comise de organizatia Statul Islamic, soldate cu 20 de raniti.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI