La sapte luni de la incaierarea cu agentii de politie, Cristian Boureanu e alt om. Mult mai calm, fostul politician s-a prezentat astazi la instanta impreuna cu iubita, care l-a iertat pentru iesirile agresive din acea noapte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De altfel, din dorinta de a-l apara, tanara s-a ales, si ea cu un dosar... pentru marturie mincinoasa. Cristian Boureanu priveste insa acum tot scandalul intr-un mod intelept.

Increzator ca instanta ii va face dreptate, fostul politician s-a abtinut, la prima infatisare in fata judecatorilor, de la orice comentarii cu privire la dosarul sau. Are insa un sfat pentru toti cei care s-au grabit sa-l judece.

Chiar daca Boreanu era nerabdator sa-si pledeze cauza, judecatorii s-au vazut nevoiti sa amane cauza,  dupa ce avocatul politistului a cerut timp pentru studierea dosarului.Urmatorul termen a fost stabilit pentru 25 ianuarie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si