Close sidebar
Close sidebar

Cristian Zgabercea are o vila cu o suprafata de peste 400 de metri patrati la Eforie Nord! Fostul sef din TVR a fost condamnat la inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu si evaziune fiscala!

Conform declaratiei de avere completate ca producator general al TVR, Cristian Zgabercea are o vila cu o suprafata de peste 400 de metri patrati.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Din 2009, Cristian Zgabercea are o vila cu o suprafata de peste 400 de metri patrati,  la Eforie Nord, cumparata impreuna cu sotia sa. Informatia apare in declaratia de avere completata de Zgabercea in 2017, la finalul mandatului sau de producator general al TVR. El a fost demis anul trecut, pentru ca era cercetat intr-un dosar.

Cristian Zgabercea are o vila cu o suprafata de peste 400 de metri. In TVR a avut un venit lunar de peste 9.000 de lei

Vila de 409 metri patrati este singurul bun al lui Zgabercea. Acesta a imprumutat cu 54.646 de lei un club de volei, iar venitul sau anual de la TVR era de 109.989 de lei, adica 9.165 de lei pe luna. Chiar daca a fost demis, Zgabercea a coordonat relansarea TVR HD, conform paginademedia.ro. „In acest moment, domnul Zgabercea nu ocupa o functie de conducere, ci un post de executie- manager de proiect”, au sustinut reprezentanti ai TVR.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cristian Zgabercea are o vila cu o suprafata de peste 400 de metri. A fost consilierul baronului PSD Nicusor Constantinescu

Din declaratia de avere, reiese ca Cristian Zgabercea are o vila cu o suprafata de peste 400 de metri patrati. Acesta a fost condamnat, zilele trecute, la patru ani si opt luni de inchisoare, in dosarul lui Nicusor Constantinescu, fostul baron PSD de Constanta.

Zgabercea este acuzat de complicitate la abuz in serviciu si evaziune fiscala, faptele fiind comise in perioada in care era consilier al lui Nicusor Constantinescu, care in acest dosar  a primit o condamnare de 8 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI