Close sidebar
Close sidebar

Cristina Nedelcu de la Exatlon, surpriză de proporții de ziua ei

Cristina Nedelcu, fosta concurentă de la Exatlon, a avut parte de o surpriză de proporții.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simpatica brunetă a împlinit de curând 32 de ani, iar prietenii nu au uitat să o sărbătorească așa cum se cuvine.

La ceas de seară, fix când Cristina împlinea frumoasa vârstă, a primit vizita unei prietene care i-a adus un tort și i-a cântat "La mulți ani".  Surprinsă de vizita prietenei, Cristina a sărit în sus de bucurie când a văzut ce o așteaptă și a uitat de faptul că era în pijamele.

Cine este Cristina Nedelcu 

Cristina Nedelscu are o carieră, ca gimnastă, care ar putea umple o carte. În 2008, la Campionatele Mondiale desfăşurate la Ulm (Germania), câştigă medalia de aur, cu echipa, şi argint la proba individuală de gimnastică aerobica.

În 2009, la campionatele Europene desfăşurate la Liberec, în Cehia, câştigă aurul la proba de cuplu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tot aur aducea României şi în 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfăşurate în Franţa (Clermont-Ferrand). Are la activ şase titluri de campioană naţională la gimnastică aerobică. Sunt doar câteva exemple dintr-o istorie plină de reuşite, muncă asiduă, determinare.

De altfel, Cristina Nedelcu este cunoscută pentru show-ul pe care îl oferea la fiecare demonstraţie de gimnastică aerobica, programele ei fiind, de cele mai multe ori, de natură să îi lase pe spectatori cu gură căscată.

Mai mult decât atât, în imaginile cu ea se poate observă că frumoasă Faimoasă Cristina Nedelcu făcea o risipă uriaşă de energie când se află pe planşă şi că mobilitatea ei este fantastică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI